Inkoop/ Merchandising stage

Kom jij ons gezellige team versterken? We zijn op zoek naar een Inkoop / Merchandising Stagiaire in Amsterdam. Klik hier voor alle vacatures ✔

Inkoop/ Merchandising stage

Werken bij Bundleboon

BUNDLEBOON is een jonge en snel-groeiende startup dat een personal styling service voor kinderkleding aanbied. Als part-time (werk)student of stagair(e) ondersteun je onze Buying Director in de selectie, planning en inkoop van kinderkleding bij verschillende kinderkleding merken (o.a. Molo, Bobo Choses en Petit Bateau).

De ideale kandidaat weet zich goed in te leven in onze stijl en is bovenal sterk op analytisch gebied (Microsoft Excel). Door middel van deze stage krijg je inzicht in de belangrijkste processen rondom Merchandising, Buying and Planning. Dus wil jij meer leren over de business-kant van de fashion industrie, dan is dit echt iets voor jou!

Functie omschrijving

- Werkt nauw samen met de oprichtsters, en assisteert bij het inkopen van de nieuwe collectie voor het aankomende seizoen

- Voert marktonderzoek uit op het gebied van competitie, trends en brand research.

- Voert data-analyses uit om te helpen met de voorbereiding van inkoop meetings.

- Helpt met het voorbereiden van samples voor photoshoots.

- Verzamelt feedback van stylisten en klanten m.b.t. assortiment

- Assisteert bij het managen en updaten van de kledingvoorraad, door middel van het verwerken van inkomende orders, het plaatsen van re-orders etc.

 

Profiel

- Relevante studie op het gebied van fashion, business (administration), digital business, of entrepreneurship.

- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands/Vlaams en Engels

- Je kunt goed overweg met Microsoft Office (Excel / Word / Powerpoint)

- Je bent pro-actief, analytisch vaardig en denkt als een echte entrepreneur.

- Je bent gemotiveerd, georganiseerd en hebt oog voor detail.

- Je kunt goed multi-tasken, je kunt je gemakkelijk aanpassen aan veranderingen en beschikt over creatief probleemoplossend vermogen.

- Je bent communicatief sterk en voelt je comfortabel bij het onderhandelen met onze suppliers.

- Je bent een echte team player maar kunt ook goed individueel werken: je bent pro-actief en neemt verantwoordelijkheid.

 

Wat bieden wij?

- We zijn een jonge, informele en dynamische start-up: we bieden veel zelfstandigheid, een jong en gedreven team, en een gezellig sfeer op kantoor.

- We zijn een succesvol en snel-groeiend bedrijf. Doormiddel van het combineren van technologie en mode, willen wij de klassieke mode cyclus doorbreken en een nieuwe betekenis geven aan ‘retail’.

- We worden enthousiast van het oplossen van problemen door creatief denken, en het uitproberen van nieuwe dingen.

- Een werkomgeving waarin mode en plezier op werk op de voorgrond staan.

- Een stagevergoeding

- Een modern kantoor gevestigd in Amsterdam. En niet onbelangrijk: elke dag een geheel verzorgde lunch! ;-)

 

Over het bedrijf

BUNDLEBOON veranderd de manier van shoppen voor je kleintje door technologie, data, exclusieve merken en een unieke klantervaring te combineren. We geven onze klanten een unieke en nieuwe winkel-ervaring. Shoppen voor je kind wordt nu handig EN leuk.

We zijn een startup gevestigd in Amsterdam, gestart door twee jonge vrouwen uit Duitsland en Denemarken met beiden uitstekende ervaring op het gebied van retail en fashion. 

Sluit je aan bij ons jong en dynamisch team om bij te dragen aan een innovatieve startup dat zich aansluit bij een business met een enorme markt en mogelijkheden in Europa.

Start datum: Juli/ Augustus 2021

 

Ben jij degene waar we naar opzoek zijn? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar hello@bundleboon.com