Back office & operations (werkstudent/ bijbaan)

Ben jij de leergierige student die ons team komt versterken voor Back Office & Operations in Amsterdam? Klik hier voor alle vacatures bij Bundleboon✔

Back office & Operations (werkstudent/ bijbaan)

Werken bij Bundleboon

BUNDLEBOON is een personal shopping service voor kinderkleding. We zijn op zoek naar een leergierige student die klaar is om in de wereld te duiken van een consument gerichte, e-commerce startup. Dit is een geweldige kans om directe ervaring op te doen in een leuke startup, en om directe impact te hebben op belangrijke onderdelen van het bedrijf. 

 

Functie omschrijving

- Assisteer in inventaris management

- Help de klanten met het beantwoorden van vragen met betrekking tot retouren, omruilingen, producten, beschikbaarheid in inventaris.

- Uitvoering van logisitieke werkzaamheden (b.v. scannen van bestellingen, retourformulieren, verzendlabels etc.)

- Informatie verzamelen over de stijl codes, kleuren, prijzen, foto’s van leveranciers en uploaden in het besturingssystem

 

Wat wij zoeken

- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

- Je doet op dit moment een relevante studie in de richting van operations, logistiek of bedrijfskunde (het is niet noodzakelijk)

. Je bent gemotiveerd, flexibel, sociaal en service gericht

- Je bent een enthousiaste doorzetter, die goed zelfstandig en efficiënt kan werken

- Je bent woonachtig in omgeving Breda

 

Wat wij jou aanbieden

- We zijn een jonge, informele en dynamische start-up: we bieden veel zelfstandigheid, een jong en gedreven team, en een gezellig sfeer op kantoor.

- Een werkomgeving waarin mode en plezier op werk op de voorgrond staan.

- Een modern warehouse gevestigd in Breda. En niet onbelangrijk: elke dag een geheel verzorgde lunch! ;-)

 

Over het bedrijf

BUNDLEBOON veranderd de manier van shoppen voor je kleintje door technologie, data, exclusieve merken en een unieke klantervaring te combineren. We geven onze klanten een unieke en nieuwe winkel-ervaring. Shoppen voor je kind wordt nu handig EN leuk.

We zijn een startup gevestigd in Amsterdam, gestart door twee jonge vrouwen uit Duitsland en Denemarken met beiden uitstekende ervaring op het gebied van retail en fashion. 

Sluit je aan bij ons jong en dynamisch team om bij te dragen aan een innovatieve startup dat zich aansluit bij een business met een enorme markt en mogelijkheden in Europa.

 

Start: ASAP

Locatie: Breda

 

Ben jij degene waar we naar opzoek zijn? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar hello@bundleboon.com