Meet the stylist: Yalda

Stylist Yalda Bagher - Bundleboon
Time to read: 1 minutes

Al bijna drie jaar werkt Yalda Bagher als styliste bij Bundleboon. Ze gaat met veel liefde en creativiteit aan het werk om voor elke Bundlebooner de perfecte kledingbox samen te stellen. Elke klant is uniek en wil net andere kinderkleding en accessoires in hun Bundleboon box. Dat is wel een uitdaging, maar maakt het ook juist leuk en persoonlijk! 


Wat het allerleukste is aan haar werk? Als ze helemaal los kan gaan en haar creativiteit kan gebruiken voor een styling opdracht. Dan weet Yalda dat haar klanten haar vertrouwen en haar mening waarderen. Vooral de trendy kledingpakketten voor jongens van een jaar of 3 of 4 zijn tof om te maken: de ouders (en het jongetje natuurlijk!) hebben dan vaak wel een idee van wat ze mooi vinden, maar staan ook open voor ideeën en input van de getalenteerde styliste. Vaak vindt Yalda kledingsetjes die de ouders nooit zelf hadden gekozen. Altijd een leuke verrassingsbox dus!


Persoonlijke kledingbox: Styled by Yalda

Verschillende pasvormen, kleurtjes en patronen - voor Yalda moet het vooral comfy én speels zijn. Voor kinderen is het leuk om de outfits speels en vrolijk te houden met toffe kleurtjes en printjes. Een van haar favoriete kinderkledingmerken is dan ook Bobo Choses. Het Spaanse merk staat bekend om zijn creatieve prints en trendy designs. Maar ook merken zoals Maison Tadaboum, Sproet & Sprout en A Monday zie je vaker voorbijkomen in de kledingboxen van Yalda. Deze merken zijn niet alleen leuk voor de ouders om de kids te stylen, maar vinden de kleintjes zelf ook leuk dankzij de vrolijke printjes en patronen. Zeker in combinatie met mooie basics van Little Hedonist of Pexi Lexi - die zien er leuk uit en gaan lang mee. Het moet alleen niet te gek worden voor Yalda: extreem felle kleuren of glitters gaat ze niet snel in je kledingbox stoppen, tenzij je er zelf om vraagt. 

Do the style session

We simplify the shopping experience for kids’ clothing, so that families can spend more time creating meaningful memories instead of browsing in stores.

Do the stylists session

Follow us

#bundleboon