Meet the stylist: Sophie

Bundleboon stylist Sophie Ipskamp
Time to read: 1 minutes

Als je op zoek bent naar de tofste outfits voor je kind die je niet in elke winkel tegenkomt, dan ben je bij Bundleboon aan het juiste adres. Sophie Ipskamp, één van onze getalenteerde stylisten, staat voor je klaar om de kledingsetjes samen te stellen die écht bij je kind passen. 


Voor Sophie komen bij Bundleboon twee passies bij elkaar: mode en kinderen. Na een tussenjaar in Parijs, waar ze modellenwerk deed, en een fashion business opleiding aan de TMO, was het meer dan duidelijk dat Sophie in de modewereld wilde werken. Bundleboon kwam precies op het juiste moment op haar pad. De jonge karakter trok haar gelijk aan en ze wist - dit wil ik doen! 

Inmiddels werkt Sophie al 1,5 jaar bij Bundleboon. Het leukste aan haar werk? De blije gezichten van de kindjes als ze weer eens een toffe kledingbox heeft gestyled! Ze werd altijd al vrolijk van kinderen, maar als je weet dat jij ervoor hebt gezorgd dat een kind zo blij is, dat blijft bijzonder. Dan krijg je opeens een foto van een kind dat de hele woonkamer daadwerkelijk heeft omgetoverd in een catwalk - kind blij, Sophie blij!

Do the style session

We simplify the shopping experience for kids’ clothing, so that families can spend more time creating meaningful memories instead of browsing in stores.

Do the stylists session

Follow us

#bundleboon