10x de meest unieke babynamen uit de Bundleboon Community

Unieke babynamen uit de Bundleboon Community
Time to read: 1 minutes

Dat de Hollywoodsterren niet bang zijn voor zeldzame of aparte kindernamen weten we al langer. (Looking at you, Brangelina!) Maar ook in de Bundleboon Community zijn meer dan genoeg originele kindernamen te vinden. Via Instagram vroegen we naar de leukste unieke babynamen. Hieronder hebben we onze favorieten op een rijtje gezet. 


  • Kae: “We wisten meteen dat dit de perfecte naam was voor ons kleine meisje. Kae betekent geluk en dat is precies wat wij voelden toen we haar voor het eerst zagen.” We zien steeds meer meisjes met de naam Kae, maar ook als jongensnaam is ‘ie prima geschikt. Geluk gegarandeerd!
  • Félan: “We wilden een stoere, originele jongensnaam. Mijn man zijn lievelingsdier is een wolf en zo kwamen we bij Félan: het betekent kleine wolf.”
  • Joëlle: “Voor onze dochter wilden we graag een naam met een mooie, persoonlijke betekenis. Haar oma’s heten Johanna en Elizabeth, maar i.p.v. voor één van deze namen te gaan, hebben we de eerste twee letters van beide namen gepakt: Jo en El, wat uiteindelijk Joëlle werd.”
  • Finnley: “Omdat mijn man en ik allebei echt Hollandse namen hebben en er niet altijd even blij mee zijn, gingen we voor onze zoon op zoek naar een bijzondere jongensnaam die je niet zo vaak tegen komt. Dat is niet helemaal gelukt, nu zit er namelijk nog een Finn in dezelfde klas. Een extra reden voor ons om hem vaker Finnley te noemen - en om op zoek te gaan naar een zeldzame meisjesnaam voor zijn zusje.” 
  • Alixe: “We zochten een korte, krachtige naam die toch elegant was. Alixe betekent beschermer van het volk. Klopt als een bus voor onze lieve, zorgende meid.” 

 

Do the style session

We simplify the shopping experience for kids’ clothing, so that families can spend more time creating meaningful memories instead of browsing in stores.

Do the stylists session

Follow us

#bundleboon