Nieuw: de Bundleboon Giftshop

Nieuw: de Bundleboon Giftshop
Time to read: 1 minutes

Eindelijk is het zover: onze nieuwe gift shop is live! Naast de bekende Bundleboon box met gepersonaliseerde outfits bestel je nu ook de perfecte cadeaubox voor baby’s (en moeders-to-be!) bij Bundleboon.


Om dit te vieren trappen we af met een giveaway via Instagram - dit wil je niet missen 👀


Zoek je nog een leuk cadeau voor je collega die binnenkort met zwangerschapsverlof gaat? Of een mooi kraampakket voor die ene vriendin die net is bevallen? Een heerlijke verrassing voor een babyshower misschien? 


Wat kun je verwachten van de Bundleboon gift shop?

We hebben cadeaupakketten voor de pasgeboren baby's - voor jongens, meisjes en unisex. Maar ook de zwangere mama-to-be willen we eens lekker in de watten leggen! Daarom hebben we speciale Mommy & Baby cadeauboxen met handige items voor allebei. 

Zoals je van ons gewend bent werken we samen met de allerleukste biologische merken. Zo weten we zeker dat alle producten baby-proof zijn! Wat er precies in de babypakketten zit? Er zijn verschillende opties, dus ga vooral even lekker rondsnuffelen in de gift shop.

Good to know: je kunt ook een persoonlijk berichtje toevoegen - dan sturen wij het pakket gelijk op naar de gelukkige ontvanger. Wel zo makkelijk!

Wie ga jij deze winter verwennen met een cadeaupakket van Bundleboon? 🥰 Bestel voor 17 december - dan weet je zeker dat je cadeau met kerst onder de boom ligt!

 

Zit het perfecte cadeautje er niet tussen of zoek je een mooie verrassing voor oudere kinderen? Dan is een Bundleboon cadeaukaart altijd nog een optie.

Do the style session

We simplify the shopping experience for kids’ clothing, so that families can spend more time creating meaningful memories instead of browsing in stores.

Do the stylists session

Follow us

#bundleboon