Introducing: Bundleboon Magazine

Bundleboon Magazine team photo
Time to read: 1 minutes

Heb je ooit tegen je kinderen gezegd dat ze hun dromen moeten najagen, of iets in de trant van Shoot for the stars? Het mag dan wel klinken als tegeltjeswijsheid, maar het is tijd dat wij (in de grote-mensen-wereld) hetzelfde gaan doen. Daarom zijn we ontzettend blij dat we een van onze grote dromen met je kunnen delen: Bundleboon Magazine! 


Hoe is Bundleboon ontstaan?

Toen Nelli Jeloudar en Monique Janke in 2018 Bundleboon begonnen, hadden ze een droom waar je u tegen zegt: een succesvol bedrijf bouwen met dozen vol leuke kledingsetjes voor kinderen. Met hun concept (en de dozen met outfits) gingen ze naar Dragons Den en presenteerden ze het idee op Nederlandse televisie. Het resultaat? Nou, als je dit leest dan weet je dat Bundleboon sindsdien ontzettend hard is gegroeid - mede dankzij jou! Onze unieke dozen met gepersonaliseerde outfits voor kinderen zijn een groot succes en besparen ouders door heel Nederland en België onnodig drama in de kleedkamer. Tijd voor de volgende stap!

 

Do the style style session

We simplify the shopping experience for kids’ clothing, so that families can spend more time creating meaningful memories instead of browsing in stores.

Do the stylists session

Follow us

#bundleboon