DE SEIZOENS SALE IS START GEGAAN! Profiteer NU van kortingen tot wel 30% op geselecteerde items!

Toegevoegd aan winkelmand
  Je hebt items in je winkelmandje
  Je hebt 1 item in je winkelmandje
  Totaal
  Check Out Verder winkelen
  Icon 1 Icon 2 Icon 3 Icon 4 Icon 5 Icon 6 Icon 7

  I got it from my mama: Deze karaktereigenschap heeft je kind van jou

  I got it from my mama - Bundleboon Magazine

  Of je het leuk vindt of niet, je kind lijkt waarschijnlijk op veel verschillende manieren op jou. Welke karaktereigenschap heb jij doorgegeven aan je kleintje? 


  Deze vraag stelden we via Instagram Stories - en de reacties stroomden maar binnen! Zo gezellig met de Bundleboon community! Wil jij volgende keer ook meedoen en jouw verhaal delen? Houd social media in de gaten - we posten regelmatig leuke vragen. 


  Maar voor nu: dit zijn de reacties uit de Bundleboon community over wat je kind van jou heeft geërfd! 


  1. Onze zoon is helemaal gek op dieren! Ik zou het liefst elke week een nieuw huisdier uit het asiel willen halen, maar mijn man vindt het maar niks. Vrij duidelijk dus van wie ons zoontje dit heeft…
  2. Mijn ongeduld. Ik denk dat we allebei een bepaald gen missen. 🤣
  3. Zelf ben ik een beetje lomp en ik zie toch echt dat mijn dochter even lomp kan zijn. Gelukkig doet ze zich niet vaak pijn daarom kunnen we er wel om lachen.
  4. Mijn zoontje is heel lief en zorgzaam. Dat heeft ‘ie toch wel echt van mij zou ik zeggen. 
  5. Tot nu: helemaal niks. Qua uiterlijk is ze 100% haar vader. Ze had wel iets meer op mij mogen lijken 😉 Komt nog, denk ik.
  6. Ik zorg er altijd voor dat het thuis netjes en schoon is. Deze voorkeur heeft mijn zoontje van 4 overgenomen. Heerlijk om te zien hoe hij zelf zijn kamertje opruimt zonder dat ik iets hoef te zeggen! Nu in verwachting van zijn zusje, we gaan duimen dat zij het ook zo gaat doen. 😅
  7. Haar eetlust! Maakt niet uit of je haar gezonde snacks voorzet of koekjes, ze wil het allemaal. Rupsje nooitgenoeg! 
  8. Ik ben er niet trots op maar ze is even eigenwijs als ik. Haar vader is nu al bang voor de pubertijd…


  Dit waren ze, de reacties uit de Bundleboon community over welke karaktereigenschap je kind van jou heeft. Zit jouw antwoord ertussen? Houd Instagram in de gaten - binnenkort komt er weer een leuke vraag aan! 

  Icon 1 Icon 2 Icon 3 Icon 4 Icon 5 Icon 6 Icon 7

  Doe de stijlsessie

  Welke stijl omschrijft jouw kind het beste?

  Doorgaan met de stijlsessie

  Blijf op de hoogte van de laatste trends

  Volg ons
  Icon Left Icon Right

  Contact Us

  Got questions?

  Icon 1 Icon 2 Icon 3 Icon 4 Icon 5 Icon 6 Icon 7